Polícia pátra po nezvestnej D, P. z Topoľčian

20.06.2011 Celý región

BRATISLAVA/NITRA 20. júna (WEBNOVINY) - Polícia prosí o pomoc pri pátraní po nezvestnej 21-ročnej D, P, z Topoľčian. V sobotu odišla z Bošian, z miesta prechodného pobytu, spolu s dvojročným synom. Svojej rodine sa odvtedy neohlásila. Agentúru SITA o tom informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

D. P. je 168 cm vysoká, štíhlej postavy.

Má blond vlasy a modro-zelené oči. So sebou mala športový kočík modrej farby. Naposledy mala oblečené modré rifle, čiernu bundu a čierne tenisky. Jej syn A.P. je 104 cm vysoký, má blond vlasy. Mal oblečené oranžové nohavice, sivý pásikový sveter a tenisky s obrázkom autíčka.

Polícia zistila, že sa pohybovala v okrese Topoľčany a naposledy mierila do Hlohovca. Akékoľvek informácie o nezvestnej a jej synovi je možné podať na telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom útvare.


Hľadajú Štefana Koudelku pre spreneveru

Polícia pátra po 50-ročnom Štefanovi Koudelkovi, bytom Stará Bystrica, okres Čadca. Na muža vydal Okresný súd v Čadci príkaz na zatknutie pre spreneveru. "Hľadaný sa dlhodobo nezdržiava na adrese trvalého bydliska, ani na adrese určenej na doručovanie písomností," informoval ďalej agentúru SITA žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Akékoľvek informácie o hľadanom Štefanovi Koudelkovi možno nahlásiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.


Pátrajú po Stanislavovi Herákovi

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 65-ročnom Stanislavovi Herákovi (narodenom 8. apríla 1946) z Nového Mesta nad Váhom. Muž 15. júna po obede odišiel z Centra sociálnych služieb v Novej Bošáci, kde ma prechodný pobyt a nikomu o svojom odchode nič nepovedal. Doteraz o sebe nepodal žiadnu správu. Nezvestný sa v minulosti liečil na psychiatrii a mal samovražedné sklony. So sebou mal občiansky preukaz a asi 37 eur v hotovosti, agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Stanislav Herák má štíhlu postavu, vysoký je 180 centimetrov, má šedivé krátke vlasy a hnedé oči. Na sebe mal svetlohnedé menčestrové nohavice, hnedú jarnú bundu a obuté čierne poltopánky. Zvláštnym znamením hľadaného je nezrozumiteľná reč. Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.
 

Vyberte región

mark